RSS

Dogodek

ZBIRANJE PREDLOGOV ZA PROGRAM MC GORNJA RADGONA V LETU 2018

Mladinski center v okviru svojega delovanja pripravlja osrednji del programskih vsebin samostojno, z veseljem pa vključujemo društva, klube, skupine mladih in druge posameznike, da izvedejo kakšen dogodek oziroma aktivnost tudi v lastni režiji, seveda ob naši podpori. V prejšnjih letih smo pri izvajanju programa uspešno sodelovali z različnimi posamezniki ter organizacijami in tega si želimo tudi v prihodnje.

Da bi bil program karseda kvaliteten, pester in privlačen vabimo posameznike, društva in druge organizacije, da predlagate vsebine, ki si jih želite v mladinskem centru. Predlogi so lahko namenjeni izvajanju s strani mladinskega centra, v sodelovanju z mladinskim centrom, oziroma v lastni izvedbi ob koriščenju prostorov MC-ja. Zbrane predloge bomo pregledali in v okviru zmožnosti vključili v letni program Mladinskega centra Gornja Radgona 2018.

Predloge zbiramo na naš mail: infoping@mcgrpong.si do 10.12.2017!

Vabljeni k sodelovanju.  

 

 

*Priporočena oblika posredovanega predloga:

a.) Predlagam/o naslednje aktivnosti/dogodke za izvajanje v mladinskem centru: 

Prosimo za kratko in jasno navedbo aktivnosti/dogodkov.

 

b.) Želimo soorganizirati naslednje aktivnosti dogodke (samo za društva in organizacije):


Ponujamo možnost podpore pri organizaciji posameznih dogodkov. Vkolikor želite organizirati aktivnosti skupaj z nami vas prosimo, da jih navedete in okvirno finančno ocenite. Navedba okvirnega datuma oz. meseca izvedbe je zaželjena. Na ta način bo lažje načrtovati program ter se odločiti za morebitno podporo oz. soorganizacijo  dogodka. Obvezno navedite organizacijo in kontaktno osebo!

 

c.) V mladinskem centru želim/o samostojno organizirati naslednje aktivnosti/dogodke:


Za posameznike, društva in organizacije, ki želijo koristiti prostore mladinskega centra za izvedbo dogodkov. Po možnosti navedi/te datum posameznega dogodka, saj bo na tak način rezervacija prostora prej zagotovljena. Obvezno navedite organizacijo in kontaktno osebo!