Slovenian English French German Italian Spanish

Prvomajsko počitniško dogajanje v MC

pocitnicefbMladinski center Gornja Radgona prireja Prvomajsko počitniško dogajanje v MC.

V ponedeljek, 28. 4. in v torek, 29. 4. 2014 bo v Mladinskem centru Gornja Radgona potekalo Prvomajsko počitniško dogajanje, ki je razdeljeno na dva sklopa.

MC prostori se odpirajo

V petek, 28. februarja 2014, ob 10. uri, odpiramo prenovljene prostore Mladinskega centra Gornja Radgona. Prostori se nahajajo na Trgu svobode 15. V ta namen bo ob odprtju potekala tudi tiskovna konferenca.

 

Potopisni večer "New York"

Mladinski center Gornja Radgona organizira potopisne večere, skupaj s Popotniškim društvom Vagant - Panonska sekcja ter Študentsko- mladinskim klubom Klinka. 

Dodobra smo uspešno zaključili prvi potopisni večer, že nas čaka naslednji.

V petek, 29. 11. 2013, ob 18. uri bo v MC prostoru pod Domom kulture, mladi popotnik iz Prlekije Mihael Zanjkovič predstavil dogodivščine, ki jih je doživel na potovanju po New Yorku, ki je med drugim znano kot mesto, ki nikdar ne spi.

Potopisni večer "Laos in Kambodža"

Mladinski center Gornja Radgona pričenja z novo sezono potopisnih večerov, skupaj s Popotniškim društvom Vagant - Panonska sekcja ter Študentsko- mladinskim klubom Klinka.

Prvo predavanje bo že ta petek, 15. 11. 2013, ob 18. uri v MC - prostoru pod Domom kulture Gornja Radgona. Z nami bo svetovni popotnik g. Zlatko Šajhar, ki nam bo orisal popotovanje po Azijskima državama Laosu in Kambodži.

Zaposlitveni klub v Gornji Radgoni

V sodelovanju z Zavodom Nefiks bo Mladinski center Gornja Radgona izvajal zaposlitveni klub »Služba me ne išče« v pomurski regiji, ki bo trajal predvidoma eno leto.

527236 10150986302932810 1278139645 nNamen kluba je izobraziti skupino 10 – 15 iskalcev prve zaposlitve iz Pomurja, ki bodo eno študijsko leto razvijal svoje zaposlitvene kompetence (življenjepis, razgovori za službo, mreženje, itd.). 

Končni cilj projekta je dejanska zaposlitev čim večjega števila udeležencev kluba.

Več o samem projektu in prijavi na spodnji povezavi:

http://talentiran.si/index.php/63-sluzba-me-ne-isce/866-prijavi-se-v-zaposlitveni-klub-sluzba-me-ne-isce

Rok prijave je do 4. november 2013 - KLIK!

Vabljeni!