Slovenian English French German Italian Spanish

Kako načrtovati potovanje?

nacrtovanje potovanjaZa konec potopisnih večerov pripravljamo drugačno predavanje. Predstavili bomo različne načine organiziranja lastnega potovanja z izkušnjami gostujočih popotnikov.

Predavanje bo v soboto, 20. aprila 2013, ob 18. uri, v MC prostoru - učilnica Doma kulture Gornja Radgona.

Sicilija

VELIKONOČNO POPOTOVANJE PROTI SONCU
Na tokratnem potopisnem večeru se bomo odbravili na rodoviten otok v sredozemlju, obdan s kar četverimi morji, kjer je morje že kar "zapovedano". Otok po katerem je prav zaradi njegovega bogastva hrepenelo veliko osvajalcev. Vabimo vas na Sicilijo kamor nas bo popeljal svetovni popotnik Gorazd Sancin.
Predavanje bo v petek, 29. 3. 2013, ob 18. uri v MC prostoru - učilnici Doma kulture Gornja Radgona (zraven Partizana).

Potopisni mladinski večer

GOPR6241OD JAVE DO GILIJE

Vabimo vas na potopisni večer da skušate  začutiti 17.000 otokov, od tega 8.000 neposeljenih, 300 različnih jezikov. Država s četrto najštevilčnejšo populacijo na svetu 240 milijonov, ki se razprostira ob Ekvatorju čez 5.000 kilometrov. Gre za Indonezijo.

Teksas potopisno predavanje

Howdy!

texasTokrat vas vabimo v deželo presežnikov ...kjer je vse »največje«. Velikokrat slišimo o tej drugi največji zvezni državi, ali pa jo zares poznamo? Stereotipi: kavboji, naftna polja, ravnice, značilni teksaški klobuki, govedo z velikimi zavihanimi rogovi, robata govorica in neotesanost...in še in še...

Potopisno predavanje Oman

sajhar IMG 9356Vabimo vas na drugo potopisno predavanje z domačim dobro poznanim popotnikom Zlatkom Šajharjem. Dobimo se v petek, 14. 12. ob 18:00 v učilnici doma kulture Gornja Radgona. Predaval nam bo o deželi slavnega Sinbada, o deželi OMAN.

Potopisno predavanje "Pogled na Kitajsko s kolesa"

Mladinski center Gornja Radgona začenja cikelj potopiosnih predavanj za zimsko sezono skupaj z društvom popotnikov Vagant in PD Gornja Radgona.

Prvo predavanje bo v petek, 23. 11. 2012 ob 18:00 v učilnici Doma kulture Gornja Radgona (vhod zraven vhoda v telovadnico Partizan).

Z nami bo ANDREJ OMULEC s predavanjem "POGLED NA KITAJSKO S KOLESA"