Slovenian English French German Italian Spanish

JAVNI RAZPIS 2014

Grb Občine Gornja Radgona JPGObčina Gornja Radgona objavlja JAVNI RAZPIS za sofinanciranje mladinskih programov in projektov v Občini Gornja Radgona za leto 2014.

Nagradni vprašalnik "Challenging The Crisis"

challengingSLOGA, Platforma nevladnih organizacij (NVO) za razvojno sodelovanje in humanitarno pomoč v sodelovanju z Zavodom VOLUNTARIAT, v okviru projekta z naslovom »Challenging the Crisis« in v sodelovanju s partnerskimi NVO izvaja raziskavo o stališču mladih do globalnih izzivov in socialne pravičnosti.

Mladinstival

Mladinstival letak 1

Vabimo vas, da se udelžite Mladinstivala v okviru Evropskega tedna mladih. Ta bo potekal čez dan v petek, 31. maja 2013, na Ljubljanskem Gradu.

Festival je odlična priložnost da se udeležite različnih delavnic, predavanj o aktivnem vključevanju mladih, obiščete okroglo mizo z EU poslanci, si ogledate zanimive stojnice in še več. Klikni na www.etm.si in pojdi na Mladinstival!

Mladinstival

 

Zaposlim se doma - regijski dogodek

Vabimo mlade, predvsem tiste ki vas zanimajo samozaposlitvene priložnosti, da se udeležite sklepnega regijskega dogodka projekta "Zaposlim se doma".

Odvijal se bo dva dni od 22. do 23. marca 2013, v hotelu Diana Murska Sobota.

Mladi o okolju

Vabimo vas da se pridružite lokalnemu dogodku, kjer bodo mladi razpravljali o aktualnih okoljskih tematikah, ki jih zanimajo.

Dogodek se bo zgodil 2. marca 2013, s pričetkom ob 9:00 in bo trajal predvidoma do 13:00. Lokacija, Upravno in kulturno središče Sv. jurij ob Ščavnici.

 

Natečaj aktivno staranje in solidarnost med generacijami

Zavod MOVIT vas vabi k sodelovanju na natečaju za najboljšo fotografijo, video in projekt ob letak 1. stranevropskem letu aktivnega staranja in solidarnosti med generacijami 2012.

V natečaju lahko sodelujete tako da pošljete:

- fotografije, video posnetke, povezane s temo aktivnega staranja in medgeneracijskega   sodelovanja,
- projekte, ki povezujejo različne generacije ter spodbujajo aktivno staranje.