RSS

Napoved

MOBILNA APLIKACIJA MLADINSKIH CENTROV

Aplikacija Mreža MaMa uporabniku ponuja dogodke, ki se dogajajo v neposrednii bližini v najbližjih mladinskih centrih. Aplicajia je trenutno namenjena samo še uporabnikom elekronskih naprav z android sistemom. Kmalu pričakujemo tudi možnost uporabe aplikacije v sistemih iOS.

Aplikacija nudi tudi:- prijavo na dogodek; posledično uporabnik prejme opomnik tik pred dogodkom,- prevoz; vnos prevoza do posameznega dogodka, iskanje prevoza na dogodek in- rezervacijo nočitve; v primeru, ko se dogodek organizira v centru, kjer je hostel oziroma je le ta v bližini.

Mladinska mreža MaMa združuje in zastopa organizacije, ki opravljajo dejavnosti mladinskih centrov v Sloveniji. Trenutno šteje 45 članic – mladinskih centrov. Mladinski center je prostor, oblikovan po meri mladega človeka. Mladim tako ponuja možnost kvalitetnega preživljanja prostega časa.Vanj se vključujejo mladi z namenom pridobivanja raznih kompetenc, za usmerjeno ali neusmerjeno preživljanje prostega časa in kjer poteka celostna obravnava posameznika.

Aplikacijo naložite tukaj!