Slovenian English French German Italian Spanish

Potopisni večer Od San Francisca do San Diega


1467464 10200209228912458 1039528229 nŠtudentsko-mladinski klub Klinka organizira zadnji potopisni večer v letu 2013, skupaj z Mladinskim centrom Gornja Radgona in Popotniškim društvom Vagant - Panonska sekcija.
V petek, 6. 12. 2013 ob 18. uri, bo v MC prostoru pod Domom kulture potekal še en pester potopisni večer, ki ga bo obogatila, domačinka Sandra Hamler, ki se je v poletnih mesecih odpravila na poletno delo v ZDA.

 

Brezplačne športne aktivnosti za mlade v sosednji Avstriji


WNS Logo CMYK 300dpiV sosednji avstrijski občini Bad Radkersburg bodo to soboto, 23. 11. 2013, med 19.30 in 23.00 uro, pričeli z enoletnim projektom, ki mladim od 14. do 30. leta, z avstrijske Štajerske in širše omogoča brezplačne športne aktivnosti vsako soboto v mesecu, v prostorih športne dvorane OŠ Bad Radkersburg.

Kolesarjenje ob meji

bike race

Naslednja skupna aktivnost mladih iz obeh mest bo kolesarjenje ob meji. Kolesarili bomo od Bad Radkersburga, ob levem bregu reke Mure do Cmureka in po slovenski strani nazaj do Gornje Radgone. Turo bo vodil kolesarski vodič Josef Wonisch.

Dobimo se 25. maja 2013, ob 9.45 uri na glavnem trgu v Bad Radkersburgu.

Kolesarjenje bo trajalo predvidoma do 15. ure.

Zaradi lažje organizacije vas prosimo za potrditev udeležbe preko e-maila Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. , ali facebooka.

Vse kar rabite je izpravno kolo in veliko dobre volje. Na kolesarjenju bomo naredili dovolj postankov in prilagodili tempo, da bo vsem odgovarjal. Poskrbljeno bo za malico in pijačo. Udeležba je brezplačna.

 

 

Filmski teden Evrope

FTEV prvi polovici meseca maja bodo tudi letos na svoj račun prišli ljubitelji kakovostne evropske filmske produkcije. Med 5. in 12. majem prihaja v kinematografe trinajstih slovenskih mest Filmski teden Evrope

Brezplačne vstopnice od 24. aprila dalje lahko dvignete v sodelujočih kinematografih.

Mladinski poker večer

poker_cards.jpgMC pripravlja poker večer za vse ljubitelje te igre. Organiziran bo mladinski poker turnir z nagradami za najboljše.

Vabimo te, da se pridružiš zabavi ob profesionalni predstavitvi poker igre in izkušenimi delilci, v soboto, 6. 4. 2013 s pričetkom ob 19:00.
Poker bomo igrali v trenutnem MC prostoru, učilnica Doma kulture Gornja Radgona, pri vhodu telovadnice Partizan.